zaterdag 27 oktober 2018

East Gippsland 2

Na Stratford gingen we nog verder oostwaarts.












's Middags eet men hier graag meatpies. We hebben dat ook eens geprobeerd, helaas zijn we geen fan.
In Bruthen verbleven we op een leuke kampplaats. 's Morgens wel wakker gemaakt door deze kerel (king parrot).


Dit vlaggetje hebben we van Matthias, Warre en Jens gekregen. Helaas, de Belgen zijn 3de op WK voetbal geworden, hebben de Engelsen een pandoering gegeven waardoor hunnen thee nog jaren een nasmaak van Leonidas pralines en echt bier zal hebben en wat vinden we hier in de winkels? T shirts van Engeland, Duitsland en Spanje. Geen wonder dat men ons telkens voor Duitsers aanzien. Dat heb ik nu even recht gezet door er Belgium op te schrijven. En het werkt, vandaag riep er iemand dolenthousiast 'go Belgium'.
Voor we de dag aanvatten dringt meneer graag choco.

En dan richting Nowa Nowa, een piepklein dorp waar het heel fijn toeven was. Onderweg sprongen de wallabi's letterlijk heen en weer (geen foto helaas, want ze zijn te snel). Ook een prachtig staaltje van bruggen bouwen gezien.













In Nowa Nowa hebben we ook een mountainbike parcours gereden. Dat ging natuurlijk flink naar boven, maar daarna voel je je terug een klein kind. Grote herten en kangoeroe's gezien. Het liep al tegen de avond. Hier een foto van als we net op tijd het bos uit zijn voor de zon onder gaat.

Nowa Nowa is een prachtige plek. Vooral de rust (er liepen 5 kippen rond te scharrelen en de eitjes gingen naar de gasten) de vriendelijke mensen zullen we onthouden (en de urinoirs).



En hierna trokken we naar het zuiden. Veel natuur: naast de gebruikelijke vogelpracht, wallabi's ook een possums, wombat, herten en veel insecten.









1 opmerking:

  1. Precies één grote herfstvakantie daar voor jullie :-)
    En als de papa elke ochtend een tas koffie drinkt, mag Thibaut toch ook een chocomelkske...
    Leuk idee van die urinoirs. Over recycling gesproken. Misschien ook toepasbaar in ons rugbyclubhuis.
    Go BELGIUM, GO!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Aan alle mooie sprookjes komt ...

Aan alle mooie sprookjes komt een einde, zo ook aan dat van ons. We zitten terug in België waar we terug herenigd zijn met onze fietsen. Vo...